Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
ostatní

Archivály

Dvojvinyl Archivály vychází u příležitosti 20 let od založení kapely Budoár staré dámy. 2LP obsahuje výběr toho nejlepšího z prvních čtyř oficiálních alb: Na hraní (2002), My o vlku (2005), Dobrou noc, světlo (2008) a Láva (2012).

ostatní

Archivály

719 Kč
Koncert!
Slyšte píseň na prastaré téma, co si člověk nevysní, to nemá. Kdo to umí, ten si asi vysní ráj a lepší časy, a v tom ráji všechno to, co nemá. Tak začíná text písničky Splnit si sen, v pořadí druhé pocty v textu Jiřího Suchého básníkovi Nezvalovi.
ostatní

Koncert!

206 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
ostatní

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Vánoční a noční sny
Vánoční album Svěráka a Uhlíře 2000/2017 Vánoční a noční sny.
ostatní

Vánoční a noční sny

143 Kč
Česká mše vánoční
Česká mše vánoční, také zvaná Hej mistře, je česky psaná církevní skladba, jejímž autorem – hudby i textu je Jakub Jan Ryba (1765 – 1815). Byla napsána v roce 1796 a stala se do určité míry symbolem českých Vánoc.
ostatní

Česká mše vánoční

179 Kč
Česká mše vánoční... a další vánoční skladby
Vánoční koledy. Interpret: dětský sbor Prážata, komorní sbor Resonance a přátelé.
ostatní

Česká mše vánoční... a další vánoční skladby

224 Kč
Desatero
DESATERO tvoří už tisíce let základní pravidla člověčenství. Dvě kamenné desky, které Bůh na hoře Sinaj předal Mojžíšovi. První deska obsahuje přikázání o vztahu člověka k Bohu, druhá deska mluví o vztahu k lidem.
ostatní

Desatero

224 Kč
Evolution
Disturbed je metalová hudební skupina původem z Chicaga. Vydává své sedmé album s názvem Evolution.
ostatní

Evolution

521 Kč
High As Hope
Album éterické zpěvačky Florence a její indierockové kapely. Deska propojuje typický syrově upřímný text, indierockový rytmus, snivé pozadí a naléhavý vokál.
ostatní

High As Hope

881 Kč
Chce to hit!
Banjo, punk, melancholie, vtip i romantika v jednom a po třetí písničce zjistíte, že je milujete na celý život. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto i díky novému albu Chce to hit! A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a s
ostatní

Chce to hit!

354 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>