Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
osobní rozvoj

Líbánkový efekt - 11%
Líbánkový efekt: stav blaženosti, vášně, energie a zdraví vyvěrající z obrovské lásky. Váš život je tak krásný, že nechcete čekat na probuzení, abyste začali nový den, a děkujete vesmíru za to, že jste naživu. Bohužel, většinou má jen krátké trvání.
osobní rozvoj

Líbánkový efekt

305 Kč
271 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Kurvítka v hlavě - 11%
Říká se, že výrobci dávají do přístrojů něco, co způsobí, že se ty přístroje po čase pokazí. Ideálně hned po záruce. Lidově těmto sabotérům říkáme kurvítko. Něco podobného máme i ve svém myšlení, proto se často chováme dost hloupě.
osobní rozvoj

Kurvítka v hlavě

359 Kč
319 Kč
Myšlenky srdce - 6%
(1x)
Rozložte tyto karty po vašem bytě či domě, v autě, práci nebo kdekoli jinde, kde je často uvidíte. Nabídněte je přátelům a rodině, abyste tak mohli šířit radost. Každé ráno meditujte s jinou kartou a vnesete tak do svého dne pozitivní energii.
osobní rozvoj

Myšlenky srdce

135 Kč
127 Kč
Nenasytnost - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenasytnost

223 Kč
198 Kč
Pozitivní leader - 11%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu?
osobní rozvoj
Ukázky

Pozitivní leader

404 Kč
359 Kč
Mezi Čínou a Západem - 11%
Umíte stolovat s čínskými partnery? Jak sladit čínské a evropské zvyklosti? Odpovědi dává nová knížka Víta Vojty, sinologa, poradce a tlumočníka s bohatou zkušeností z nejvyšších pater politiky a byznysu.
osobní rozvoj

Mezi Čínou a Západem

234 Kč
208 Kč
Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“
Vyzkoušejte nové věci, překonejte svůj strach a rozšíříte tak svůj svět. Najdete-li kuráž říct ANO!, zažijete příval síly a energie.
osobní rozvoj

Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“

269 Kč
Chovejte se jako kočka - 11%
Kočka je váš nejlepší kouč! Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Stéphana Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než podobné knihy.
osobní rozvoj

Chovejte se jako kočka

268 Kč
238 Kč
Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě - 11%
(4x)
V dnešní době neustálé online dostupnosti většina lidí ztratila schopnost ponořit se hluboce do práce a své dny místo toho tráví v horečné smršti emailů a sociálních sítí, aniž by si uvědomovali, že existuje lepší možnost.
osobní rozvoj

Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 364 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>