Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
romantika

Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 11%
(1x)

Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.

romantika

Příručka jadranské snoubenky

215 Kč
191 Kč
Bubny podzimu - 11%
Bubny podzimu jsou čtvrtou knihou série románů Cizinka a začínají tam, de Mořeplavec skončil.
romantika

Bubny podzimu

539 Kč
479 Kč
Dům U Tří borovic - 11%
(3x)
Francouzský venkov na konci 19. století. Prostředí plné pověr, předsudků, klepů a nedůvěry k „přivandrovalcům“. Zanedbaný statek, na němž bez nadšení hospodaří bývalý právník André Trevillon s hrstkou služebnictva a postiženým synem. Tak vypadá místo, kam se v tísni uchýlí mladá žena prchající z ohroženého domova.
romantika

Dům U Tří borovic

269 Kč
239 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
romantika

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Karmínové pouto - 11%
(2x)

Jen jediná dívka dokáže zachránit svět před temnotou! Rachelle bývala obyčejnou vesnickou dívkou. Teta ji učila, jak se stát lesodějkou, aby mohla svou vesnici chránit před temnotou Velkého hvozdu.

romantika

Karmínové pouto

296 Kč
263 Kč
Mezi dvěma - 11%
Nikola, zasněná, ale i ambiciózní dívka, žije v naprosto odlišném světě, než většina ostatních. Mnoho lidí ji považuje za zvláštní. Ve srubu na okraji lesa prožila s rodiči láskyplné dětství.
romantika

Mezi dvěma

233 Kč
207 Kč
Podvedená - 20%
Důvěra a rodina pro třiceti čtyř letou Emu znamenají víc než cokoliv jiného. Žije s manželem Petrem a s devítiletým synem Samem klidným životem, i když se stále nemohou vyrovnat s bolestnou ztrátou – smrtí mladší dcerky Nikolky.
romantika
Ukázky

Podvedená

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>