Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
předškoláci

Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
předškoláci
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
předškoláci

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Objevujeme svět! Divoká zvířata - 11%
Objevovat svět divokých zvířat s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
předškoláci

Barvy

203 Kč
180 Kč
Kdepak bydlí zvířátka - 11%
Některá zvířátka bydlí v domečcích, které pro ně stavějí lidé? Kdo bydlí v tom maličkém? Jiná zvířátka rádi bydlí vysoko v korunách a v dutinách stromů? Kdo to je? Někteří tvorové si vytvářejí své domovy pod zemí? Kdo tady má svou noru?
předškoláci

Kdepak bydlí zvířátka

197 Kč
175 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
předškoláci

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Čekání na Vánoce - 11%
Je čekání na Vánoce jen dobou nakupování, nebo i časem, kdy je možné s dětmi poznat hlubší smysl celého vánočního příběhu? Krásně ilustrovaná knížka pro děti mladšího školního věku se skládá z 28 „zastavení“ v adventní době....
předškoláci

Čekání na Vánoce

224 Kč
199 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
předškoláci

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Můj velký sešit Montessori - matematika - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 100 úkolů pro postupný rozvoj matematického myšlení a dovedností dítěte.
předškoláci

Můj velký sešit Montessori - matematika - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>