Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
naučné, obrazové

Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
naučné, obrazové

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Vlaky světa - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými typy vlaku. Prozkoumej je a zjisti něco nového!
naučné, obrazové

Vlaky světa - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
naučné, obrazové

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
naučné, obrazové
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Pirátská nauka - 11%
V pěti poutavých příbězích budou čtenáři na pirátských lodích brázdit moře a oceány. Během dobrodružné cesty poznají život pobřežních pirátů, budou svědky přepadení lodi v Karibiku, seznámí se s korzáry, půjdou po stopách starého pirátského pokladu a...
naučné, obrazové

Pirátská nauka

168 Kč
150 Kč
Balet omalovánky - 11%
Máš ráda příhody o Malé baletce? Díky těmto omalovánkám se můžeš seznámit s baletem ještě o něco více. Přenes se do světa dokonalých piruet a úžasných kostýmů a poznej nejslavnější baletní představení, jako jsou Labutí jezero, Šípková Růženka a další
naučné, obrazové

Balet omalovánky

179 Kč
159 Kč
Bůh je tady!
Kniha je určena dětem raného školního věku a představuje pomůcku, jak s nimi vést rozhovory o křesťanských tématech. Úroveň je přizpůsobena tak, abych odpovídala věku dítěte i určitému ekumenickému rozměru.
naučné, obrazové

Bůh je tady!

89 Kč
Cestovatel časem - Prehistorie - 11%
Začneme v prvohorách, kde se dozvíš o prvních živočiších, kteří z počátku obývali moře a postupně se stěhovali na souš, kterou v té době představovaly pouze čtyři kontinenty.
naučné, obrazové

Cestovatel časem - Prehistorie

179 Kč
159 Kč
Čáp Čeněk - 11%
Vydejte se s čápem Čeňkem na cestu a dozvíte se, proč ptáci migrují!
naučné, obrazové

Čáp Čeněk

152 Kč
135 Kč
Jak děti přicházejí na svět - 11%
Kniha Jak děti přicházejí na svět odpovídá na první otázky dítěte (nejen o sexu), a to moderně, pravdivě, jednoduše a s láskou. Pro děti ve věku 2-10 let (nejlépe 2-5 let). Zvídavé a chytré děti vědí o sexu do 6 let. Budou mezi nimi i ty Vaše?
naučné, obrazové

Jak děti přicházejí na svět

391 Kč
347 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>