Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
naučné, obrazové

Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
naučné, obrazové

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Malý zajíček - Tvary - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat základní tvary.
naučné, obrazové

Malý zajíček - Tvary

62 Kč
55 Kč
Šaty pro Moheu - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro Moheu

224 Kč
199 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

naučné, obrazové
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
naučné, obrazové

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Co jíme? - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš. Zjisti něco nového!
naučné, obrazové

Co jíme? - Podívej se pod okénko

161 Kč
Puzzle Dinosauři / 60 dílků / - 11%
Skládačka má 60 dílků a je doplněna figurkou.
naučné, obrazové

Puzzle Dinosauři / 60 dílků /

80 Kč
71 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
naučné, obrazové
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
naučné, obrazové

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>