Nejprodávanější tituly - únor 2018
bojová umění

Krav Maga Survival - 11%
Zkušený bojovník a instruktor boje zblízka Tom Jayo" Madsen objasňuje bez falešných představ a nereálné akrobacie, jak přežít na ulici.
bojová umění

Krav Maga Survival

296 Kč
263 Kč
Box - 11%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
bojová umění

Box

170 Kč
151 Kč
Čchi-Kung - Železné košile - 11%
Čchi-kung - Železné košile je jedna z forem kung-fu, se praktikoval v Číně dlouho před objevem střelných zbraní. Cílem cvičení bylo vybudovat mocné a pevné tělo schopné odolávat protivníkovi v boji ...
bojová umění

Čchi-Kung - Železné košile

331 Kč
294 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
bojová umění
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Karatedó - Má životní cesta - 11%
Správné pochopení karate a jeho správné použití je karatedó. Ten, kdo opravdu trénuje toto dó a skutečně chápe karatedó, se nikdy nenechá snadno vtáhnout do boje.
bojová umění

Karatedó - Má životní cesta

80 Kč
71 Kč
Krav Maga - 11%
Krav Maga je souhrn bojových technik pro boj zblízka a osobní sebeobranu. Moderní, jednoduchý, avšak razantní a efektivní izraelský systém sebeobrany a praktického bojového nácviku, prověřený ve střetnutích.
bojová umění

Krav Maga

296 Kč
263 Kč