Nejprodávanější e-knihy - únor 2018
medicína

Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
Jak překonat panické ataky - 20%
(1x)
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína
Ukázky

Jak překonat panické ataky

254 Kč
203 Kč
Imunodeficience - 20%
Imunodeficience jsou stavy charakterizované zejména zvýšenou náchylností k infekcím. Kniha je zaměřena na oba aspekty imunodeficiencí (primární i sekundární poruchy imunity) a shrnuje nejnovější poznatky z literatury i vlastní zkušenosti autorky.
medicína
Ukázky

Imunodeficience

424 Kč
339 Kč
Imunologie - 20%
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
medicína
Ukázky

Imunologie

254 Kč
203 Kč
Biofeedback v teorii a praxi - 20%
Publikace podává ucelený pohled na skupinu metod biologické zpětné vazby – biofeedback z teoretického i aplikovaného hlediska.
medicína
Ukázky

Biofeedback v teorii a praxi

297 Kč
238 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
medicína
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Demence a jiné poruchy paměti - 20%
Publikace přináší kompletní obraz o poruchách paměti a demence, jejich typech a klinické prezentaci. Rovněž uvádí, jaké jsou jejich příčiny či co se v současnosti z této oblasti zkoumá, a také jak lze uvedené poruchy léčit.
medicína
Ukázky

Demence a jiné poruchy paměti

195 Kč
156 Kč
Klinická dietologie - 20%
Kolektiv autorů je složen jak z lékařů, tak sester - známých dietetologů. Publikace podává komplexní pohled na tu oblast medicíny, která je nedílnou součástí léčby, ale která bývá často přecházena či opomíjena.
medicína
Ukázky

Klinická dietologie

722 Kč
578 Kč
Novinky v gastroenterologii a hepatologii - 20%
Kniha podává podrobný přehled zásadních novinek v daném oboru od základní teorie až po chirurgickou léčbu. Zamýšleným specifikem publikace je značná podrobnost, aktuálnost a důraz na vědecký přístup. Jedná se proto o publikaci vysoce odbornou.
medicína
Ukázky

Novinky v gastroenterologii a hepatologii

586 Kč
469 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 65 položek
1 2 3 .. 7 > >>