Nejprodávanější tituly - únor 2018
hry

Dějiny udatného českého národa
Jedná se o stolní deskovou hru, při které procestujete naší historií od lovců mamutů do současnosti a zároveň se při ní velmi pobavíte.
hry

Dějiny udatného českého národa

269 Kč
Matějova akrobacie
Matějova akrobacie je sbírka 24 akrobatických cvičení pro celou rodinu. Všechna cvičení od jednoduchých průpravných her až po skutečné akrobatické prvky přinášejí čistou radost dětem od 3 let i jejich rodičům a pomáhají rozvíjet motorické dovednosti.
hry

Matějova akrobacie

296 Kč
Jógové pexeso I
Jógové pexeso obsahuje obrázky s jednotlivými cviky z Jógových karet I a II. Lze s ním tedy hrát nejen klasické pexeso, ale zároveň se u hry protáhnout a jednotlivé cviky si zacvičit.
hry

Jógové pexeso I

105 Kč
Malé velké galaxie
Malé velké galaxie jsou kostková hra, ve které se budete snažit vytvořit nejmocnější impérium v celé galaxii. Budete kolonizovat nové planety se zvláštními schopnostmi, rozvíjet svoji flotilu a snažit se přechytračit ostatní galaktické vůdce.
hry

Malé velké galaxie

539 Kč
Puzzle Big Hero 6  100 XL dílků - 42%
I při skládání puzzle si váš malý raubíř může připadat jako superhrdina. Sestavit 100dílný obrázek z akční komedie Velká šestka dá totiž dětské hlavičce zabrat. Jednotlivé částečky jsou vyrobeny v XL velikosti.
hry

Puzzle Big Hero 6 100 XL dílků

179 Kč
104 Kč