Nejprodávanější audioknihy ke stažení - únor 2018

Škola malého stromu
(3x)
Příběh Malého stromu - chlapce, kterého vychovává babička s dědečkem z kmene Čerokíů. Učí jej moudrosti předků, řemeslu, umění přežít a vyjít čestně se světem i sám se sebou.
Interpretuje Lukáš Hlavica.
Ukázky

Škola malého stromu

199 Kč
Tři muži ve člunu - 20%
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
111 Kč
Vyšetřování ztráty třídní knihy - 20%
Vyšetřování ztráty třídní knihy - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
Ukázky

Vyšetřování ztráty třídní knihy

99 Kč
79 Kč
Hrabě Monte Christo
(1x)
Světoznámý příběh lásky, zrady a pomsty ve vynikajícím rozhlasovém zpracování z roku 1967. V titulní roli Radovan Lukavský, dále hrají Miloš Nedbal, Eduard Kohout, Jana Andresíková, Felix le Breux, Otakar Brousek st. a další...
Ukázky

Hrabě Monte Christo

249 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 5
V detektivních případech Tři studenti a Skandál v Čecháchučinkují: Viktor Preiss (Sherlock Holmes), Otakar Brousek st. (dr. Watson), Stanislav Zindulka, Jaroslav Kepka, Ivan Trojan, Miriam Kantorková, a další...
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 5

84 Kč
Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka - 20%
Příběh slavné dvojky, Kopyta a Mňouka, kterou vymyslel Miloslav Švandrlík, do podoby audioknihy namluvili Pavel Liška a Tomáš Matonoha.
Ukázky

Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 206 položek
<< < 1 .. 19 20 21