Nejprodávanější e-knihy - únor 2018
ostatní

Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ostatní
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
ostatní
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Steve Jobs - 20%
(10x)
Kniha je exkluzivním životopisem Steva Jobse, zakladatele Applu, sepsaným s jeho pomocí a podporou.
ostatní
Ukázky

Steve Jobs

299 Kč
239 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
ostatní
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
ostatní
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
ostatní
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Edvard Beneš - 20%
Postava druhého československého prezidenta, Edvarda Beneše, dodnes vzbuzuje značné emoce. Mnozí mu vyčítají, že nevyužil odhodlání našeho národa bránit zemi proti nacistické agresi a podvolil se Mnichovskému diktátu.
ostatní
Ukázky

Edvard Beneš

89 Kč
71 Kč
Na kole za čečenským dobrodružstvím 2014 - 20%
Ekniha o cyklovýpravě směřující z České republiky do oblastí Kavkazu. Vzrušení, napětí, chuť vydat se za dobrodružstvím do neznáma a pozorovat přitom vlastníma očima vše nové okolo sebe. To vše bylo jiskrou k uskutečnění této cesty.
ostatní
Ukázky

Na kole za čečenským dobrodružstvím 2014

199 Kč
159 Kč
Bojovník ve Vatikánu - 20%
Autor této knihy je novinář a dlouholetý vatikánský korespondent, není historik. Jeho záměrem nebylo napsat podrobný životopis nynějšího papeže Františka, ale šlo mu především o vylíčení atmosféry, která zavládla ve Vatikánu a v církvi vůbec v prvníc
ostatní
Ukázky

Bojovník ve Vatikánu

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 97 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>