Nejprodávanější Kniha - březen 2018
beletrie

Mami, mám tě ráda - 52%
Kniha Mami, mám tě ráda je upřímnou zpovědí devítileté holčičky, která vnímá každodenní činnosti čerstvým dětským pohledem – stačí jít po ulici, zastavit se v parku, sníst s maminkou palačinku. A nakonec dívenka mamince pomáhá i s divadelní kariérou.
beletrie
Ukázky

Mami, mám tě ráda

206 Kč
99 Kč
Maminčin mazánek - 11%
(1x)
Sleduje... Vyčkává... Kdo je na řadě? Tento thriller o precizním sériovém vrahovi není pro slabé povahy. Musíte být připraveni na šok! Ideální pro fanoušky Angely Marsons.
beletrie

Maminčin mazánek

314 Kč
279 Kč
Manifest (ne)přizpůsobivosti - 11%
Žijeme ve svobodné společnosti, nebo jsme společenskou strukturou formováni více, než si připouštíme? Na to odpovídá nová kniha Filipa Šimečka, založená na skutečných událostech.
beletrie

Manifest (ne)přizpůsobivosti

153 Kč
136 Kč
Martinka - krátké příběhy na cestu do postýlky - 11%
Chytrá a šikovná holčička… to je Martinka. Seznamte se! Na stránkách této krásně ilustrované knížky vás čeká šest krátkých příběhů s Martinkou v hlavní roli. Je to ideální čtení na cestu do postýlky. Dobrodružství z Martinčina nevšedního života jsou
beletrie

Martinka - krátké příběhy na cestu do postýlky

224 Kč
199 Kč
Martinka - krátké příběhy o přátelství - 11%
Martinka je moc šikovná holčička, která spolu se svými kamarády zažívá všelijaká dobrodružství. Tato knížka obsahuje šest krátkých příběhů, v nichž hraje hlavní roli přátelství – mezi dětmi i přátelství se zvířátky.
beletrie

Martinka - krátké příběhy o přátelství

224 Kč
199 Kč
Martinka - krátké příběhy pro hezké sny - 11%
(1x)
Znáte Martinku? Šest krátkých příběhů pro hezké sny s šikovnou holčičkou Martinkou v hlavní roli. Ideální četba před spaním. Kniha plná působivých ilustrací.
beletrie

Martinka - krátké příběhy pro hezké sny

224 Kč
199 Kč
Maxipes Fík - 11%
Komiksové příběhy maxipsa Fíka a holčičky Áji.
beletrie

Maxipes Fík

179 Kč
159 Kč
Meč Damoklův - 11%
Osud: idea stará, jako sám život. Utváříme budoucnost našimi činy, nebo je už dávno daná? A jestliže cesta, kterou kráčíme, je předurčena - je-li přeedem znám konec naší pouti - co nás čeká?
beletrie

Meč Damoklův

268 Kč
238 Kč
Měj mě rád/a - 11%
Je pondělí odpoledne, začátek léta, začátek dvacátého století. Děti si hrají u rybníka a jedno z nich se málem utopí. Holčička Lina se později vdá za Reinharda Heydricha a z malého Karlíčka vyroste obávaný komunistický prokurátor.
beletrie

Měj mě rád/a

296 Kč
263 Kč
Mejdan na konečné - 11%
(1x)
Trojice chlapíků s čerstvým výměrem důchodu a víc než šílenými nápady. Tahle povedená partička věkových vyvrhelů se rozhodne rozjet to ve velkém, konečně si užívat a bavit se.
beletrie

Mejdan na konečné

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100