Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2018
hobby

Kreativní zápisník
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
hobby
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
Komiksový náčrtník
Staňte se úspěšnými tvůrci komiksu pod vedením zkušeného komiksového výtvarníka Petra Kopla. Odhalí vám všechna tajemství tohoto specifického výtvarného odvětví.
hobby

Komiksový náčrtník

314 Kč
Včelí vosk

Vyrobte si z včelího vosku produkty pro zdraví a doplňky do domácnosti Jak si vyrobit domácí svíčky, mýdla, balzámy, krémy či peelingy.

hobby

Včelí vosk

314 Kč
Báječný svět hub
Kniha Báječný svět hub Jiřího Kamena není žádným atlasem hub, těch jsou desítky. Kamenova kniha je jedinečný hold českým houbařům a jejich vášni a patří do společnosti knih Petera Wohllebena Tajemný svět stromů a Citový život zvířat.
hobby

Báječný svět hub

224 Kč
Numismatika a notafilie
Populárně-naučná kniha Numismatika a notafilie s podtitulem Základy sběratelství zájmových předmětů by měla pomoci začínajícím i pokročilým sběratelům orientovat se ve vybraném oboru sběratelství.
hobby

Numismatika a notafilie

449 Kč
Kapitán do nepohody
Další z řady naší jachtařské literatury – kniha plná rad a návodů, jak na minimum snížit riziko nehody, plavebních komplikací a selhání přístrojů či vybavení při plavbě. Kniha obsahuje širokou škálu informací z oblasti dobré námořní praxe.
hobby

Kapitán do nepohody

359 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Jak ušít ekopanenky
Není vám lhostejné, s čím si hrají vaše děti? Máte rádi přírodní materiály? Chcete se naučit ušít si svoje panenky? V knize najdete pět typů panenek různých střihů...
hobby

Jak ušít ekopanenky

179 Kč
Numismatický sborník 30/1
První číslo 30. ročníku Numismatického sborníku je věnováno pětistému výročí úmrtí českého krále Vladislava II. Jagellonského. Z toho důvodu bylo do sborníku zařazeno celkem 13 studií s tématikou jagellonského období.
hobby

Numismatický sborník 30/1

244 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>