Nejprodávanější knihy - březen 2018
romantika

Vzdálená řeka - 11%
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
295 Kč
Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romantika

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci - 11%
(1x)
Já Václava milovala! Vůbec jsem si neuměla představit, že bych chodila s někým jiným, a kdybych byla jen trochu víc religiózně vychovaná, tak bych každý večer zvedla hlavu k nebi a děkovala bych Bohu, že mi seslal tak dokonalého muže
romantika

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

242 Kč
215 Kč
Kavárna malých zázraků - 11%
(2x)

Někdy člověk nejprve musí ztratit půdu pod nohama, aby se dostal do sedmého nebe. Nelly zbožňuje čtení, věří na znamení a – je nešťastně zamilovaná.

romantika

Kavárna malých zázraků

269 Kč
239 Kč
Opatrné city - 11%
Nedokončená záležitost a Láska pro vítěze - 2 příběhy v 1 knížce
romantika

Opatrné city

269 Kč
239 Kč
Za jasné noci - 11%
Když Emily prchne před domluveným sňatkem na farmu v severozápadní Austrálii, nečeká, že ji tak okouzlí zdejší krajina, i Liam, syn jejích zaměstnavatelů. Liam je zasnoubený s půvabnou Glenys a pro Emily je těžké poručit svému srdci...
romantika

Za jasné noci

296 Kč
263 Kč
Božský - 11%
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
318 Kč
Lovec v pasti - 11%
Láskou zklamaná Sandra se vrací po desetiletém nevydařeném vztahu z milovaného Londýna zpět do Čech. V letadle se seznámí s o deset let starším, nadmíru úspěšným a charismatickým Kristiánem.
romantika

Lovec v pasti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>