Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2018
česká

Taková normální rodinka - 11%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální.
česká

Taková normální rodinka

269 Kč
239 Kč
Když jsem to slíbil! - 11%
Vynikající český herec Luděk Munzar se v roce 1998 poprvé představil také jako spisovatel. Autobiografická kniha „…když jsem to slíbil!“ sleduje příběh chlapce, který se okouzleně dívá k obloze a šeptá tatínkovi: „Budu pilotem.“
česká

Když jsem to slíbil!

224 Kč
199 Kč
Velhartické pastorále - 11%
Další příběhy královského písaře Jiřího Adama z Dobronína.
česká

Velhartické pastorále

269 Kč
239 Kč
Povídky z kavárny - 11%
Úsměvné povídky pro dobrou náladu!
česká

Povídky z kavárny

142 Kč
126 Kč
Miroslav Horníček v Šemanovicích - 11%
Audiovzpomínka na Miroslava Horníčka. Dvě setkání s Ondřejem Suchým a publikem v šemanovickém společenském minicetru Nostalgická myš při natáčení pořadů Nostalgické muzeum zábavy.
česká

Miroslav Horníček v Šemanovicích

134 Kč
119 Kč
Pohádka o Raškovi
Slavná povídka Oty Pavla ze sportovního prostředí ožívá jako dramatizace na CD. Ota Pavel zúročil své zkušenosti sportovního novináře v řadě knížek, kde se věnoval osudům legendárních českých sportovců.
česká

Pohádka o Raškovi

134 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.
česká

Dešťová hůl

224 Kč
Inspektor Vogo - 11%
Oskara Bendu štve, že dospělí mají skoro vždycky pravdu, a děti ne. A protože se chce k pravdě taky dostat, rozhodne se, že přestane být dítětem a stane se někým jiným. Konkrétně policistou. Na policii ho skutečně přijmou – jako policejního psa.
česká

Inspektor Vogo

179 Kč
159 Kč
Jak vycvičit draka - 11%
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
česká

Jak vycvičit draka

242 Kč
215 Kč
Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále - 11%
(1x)
O nejstaršímu synovi Karla IV. a Anny Svídnické se ví, že rád utíkal před povinnostmi na své hrady a raději lovil, či popíjel, než aby vládnul. Jak asi Václav vnímal sám sebe a svou vládu? Porovnával někdy své kroky s činy císaře Karla ?
česká

Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 58 položek
1 2 3 .. 6 > >>