Nejprodávanější hudba - březen 2018

Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.

Všechno je proměnlivé

296 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Blues Before Breakfast
Album česko-amerického tria Dobré ráno blues band přináší tradiční klasické akustické blues, které má své kořeny v povodí řeky Mississippi.

Blues Before Breakfast

225 Kč
Jihotaje
Dvojalbum zachycuje jedno ze zajímavých experimentálních setkání písničkáře Jana Buriana se skupinou Bizzare Band, kapelou z pomezí hudby vážné, folku i šansonu

Jihotaje

441 Kč
Lovely Creatures - The Best of 1984-2014
Do roku 2017 vydali Nick Cave and the Bad Seeds šestnáct studiových alb a kolekce Lovely Creatures mapuje úctyhodnou kariéru souboru mezi roky 1984 a 2014.

Lovely Creatures - The Best of 1984-2014

359 Kč
Darmoděj a další - 4%
Album Darmoděj Jaromíra Nohavici z roku 1995 následuje po velmi úspěšných "Čunících". Opět si sám Jaromír Nohavica složil texty i hudbu, jak jsme zvyklí u předešlých alb.

Darmoděj a další

206 Kč
197 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.

Divné století

296 Kč
Čikori
Skladby nesou typický vklad umění Vladimíra Václavka a Ivy Bittové. Vzácně vyrovnaná deska, kde perfektní zvládnutí nástrojů je povinnost, snáší i ta nejpřísnější měřítka, přes laťku nastavenou Bílým Infernem se Čikori přehupují s nevídanou lehkostí.

Čikori

449 Kč
Nadechnutí - Komplet
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
Ryby, raci
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.

Ryby, raci

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 42 položek
1 2 3 .. 5 > >>