Nejprodávanější tituly - březen 2018
báje a legendy

Jan Wood, chlapec, který zasadil strom
Napůl báje, napůl skutečný příběh. Jeho počátek leží kdesi v hluboké minulosti daleké Austrálie. Její původní obyvatelé museli ustoupit před kolonizátory až do vyprahlých částí ostrova, ale nevzdali se svých zvyků a rituálů.
báje a legendy

Jan Wood, chlapec, který zasadil strom

179 Kč
Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

báje a legendy
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Eliášovy příběhy na nebi, na zemi a na moři - 11%
Výběr z biblických příběhů a židovských, křesťanských a muslimských legend o proroku Eliášovi je určen pro všechny, kdo se nebojí pohádek ukrývajících více než jeden význam.
báje a legendy

Eliášovy příběhy na nebi, na zemi a na moři

259 Kč
230 Kč
Plzeňské strašení potřetí - 20%
Pět mluvených pověstí v podání známého Martina Stránského, Tomáše Šolce a Divadelního souboru Ludvíci.
báje a legendy
Ukázky

Plzeňské strašení potřetí

139 Kč
111 Kč
Poselství prachu. Mýty Šošonů - 6%
Publikace Poselství prachu přináší antologii vyprávění domorodých kmenů z Velké pánve, tj. etnik tradičně obývajících teritoria dnešních amerických států Utah a Nevada.
báje a legendy

Poselství prachu. Mýty Šošonů

305 Kč
287 Kč
Drak - 6%
(2x)
Tato kniha nás zavede do úžasného světa příběhů, legend a mýtů o dracích, jejichž obrovité stopy a závan ohnivého dechu nacházíme po celém světě.
báje a legendy

Drak

264 Kč
248 Kč
Trojská válka. Odysseovy cesty - 20%
Legendární Illiadou (Trojská válka) a Odysseou (Odysseovy cesty), bájemi známými jako starořecké eposy připisované slepému pěvci Homérovi, v převyprávění spisovatele Eduarda Petišky uzavírá zvukovou podobu jeho knížky pro mládež Staré řecké báje a pověsti.
báje a legendy
Ukázky

Trojská válka. Odysseovy cesty

139 Kč
111 Kč
Pražská strašidla a všemožná jiná zjevení - 11%
Průvodce tajemnou cestou napříč starou Prahou zavede čtenáře nejen do minulosti, ale především na místa, kde byl v průběhu dějin zaznamenán výskyt toho kterého zjevení, démona, ducha či jiného podobného strašidla.
báje a legendy

Pražská strašidla a všemožná jiná zjevení

251 Kč
223 Kč
Krása země - 6%
Albánské pohádky a pověsti jsou součástí bohatého folklóru, který zachycuje nejrůznější stránky života Albánců v průběhu historie a je stejně osobitý jako jejich jazyk, jímž se odlišují od všech ostatních obyvatel Balkánského poloostrova.
báje a legendy

Krása země

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>