Nejprodávanější knihy - duben 2018
beletrie

Legenda o Golemovi - 11%
Příběh nadaného studenta z Heidelbergu, jenž se vydá do Prahy hledat tajemného Golema rabbiho Loewa, a dostane se až k samotnému císaři Rudolfovi II. Poutavá kniha s faustovskou pointou a uhrančivými ilustracemi Petra Nikla.
beletrie

Legenda o Golemovi

241 Kč
214 Kč
Lenčiny katastrofy - Všude plno králíků - 11%
Jmenuju se Lenka, mám deset let a jsem poměrně normální. Každopádně mnohem normálnější než moji rodiče a oba moji blbobráši. Proto taky nechápu, proč se právě mně poslední dobou stává tolik divných věcí.
beletrie

Lenčiny katastrofy - Všude plno králíků

224 Kč
199 Kč
Léto s Afroditou - 11%
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
beletrie
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
278 Kč
Léto s vůní čerstvého chleba - 11%
(3x)
K přílivovému ostrůvku v Cornwallu přilnula Polly Waterfordová natolik, že jí neposloužil jen jako přechodná štace, než se vzpamatuje z předchozího neúspěchu, ale nabídl jí vše, po čem toužila: blízkost moře a přírody i malou komunitu lidí.
beletrie

Léto s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Loď z vody - 11%
Kniha povídek Loď z vody – zásadní dílo chorvatské prózy sedmdesátých let – představuje katalog neobyčejných a bizarních postav, událostí a legend spojených napříč dějinami s autorovým rodným městem na břehu Dunaje.
beletrie

Loď z vody

161 Kč
143 Kč
Lodní kufr - 11%
Chronologický tok vyprávění přerušují dvě intermezza – jedním z nich jsou kratší samizdatové texty odkrývající některé absurdity komunistického režimu, druhé je humorně laděný popis chodu domácnosti jeho dcery Milany a jejích deseti dětí.
beletrie

Lodní kufr

224 Kč
199 Kč
Loutkář - 11%
(2x)
Akademik a lingvista Jakop je natolik osamělý, že navštěvuje pohřby cizích lidí.
beletrie

Loutkář

224 Kč
199 Kč
Lovec králíků - 11%
(3x)
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.
beletrie

Lovec králíků

332 Kč
295 Kč
Lumpík zachraňuje - 11%
Lumpík, malé štěně voříška, neumí poslouchat a zlobí zrovna jako jeho páníček Honzík. Až rodiče řeknou: Dost! Honzík půjde s Lumpíkem na cvičák. Štěně je nadšené, že se může vydovádět, a Honzík se zase učí, jak se s pejskem „domluvit“.
beletrie

Lumpík zachraňuje

152 Kč
135 Kč
Maja a Kim - 11%
Hlavní hrdinka příběhu, malá Švédka Maja, žije v Praze pouze s tatínkem, který si otevře cukrárnu Lindberg. A ačkoli by se mohlo zdát, že Maje jsou tak splněny sny úplně všech dětí na světě, něco důležitého jí chybí – maminka.
beletrie

Maja a Kim

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100