Nejprodávanější Kniha - duben 2018

Temná strana národních států
V knize se autor věnuje etnickým čistkám a vyhnáním v Evropě ve 20. století. Stranou přitom ponechává problematiku holocaustu, která podle jeho názoru představuje zcela specifický a svébytný způsob rasově zdůvodňovaných čistek.
Ukázky

Temná strana národních států

322 Kč
Temnými hvozdy
Přišlo to z lesa. Vše podivné přichází z lesa. Pětice tajemných, mrazivých příběhů vás zavede do hlubin děsu (a možná i vyvede zpátky?). Jejich nejednoznačnost dává prostor fantasii a donutí Vás s mrazením v zádech o nich dlouze přemýšlet.

Temnými hvozdy

629 Kč
Teoretická východiska obecní samosprávy v České republice
Publikace je zaměřena na problematiku vybraných teoretických (a částečně i historických) aspektů obecní samosprávy v České republice.

Teoretická východiska obecní samosprávy v České republice

204 Kč
Terapie se substancí
(2x)
Průvodce metodikou léčebného užití psychedelických substancí při terapii emocionálních a psychosomatických poruch.

Terapie se substancí

313 Kč
Testy 2018 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ
Ve školním roce 2016/2017 se poprvé uskutečnily celoplošné jednotné přijímací zkoušky na víceletá gymnázia z českého jazyka a matematiky. Také ve školním roce 2017/2018 na některé žáky 5. a 7. tříd tyto zkoušky čekají.

Testy 2018 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ

89 Kč
Tetín svaté Ludmily
Tetín nesporně patří k významným místům české historie – na počátku 10. století se tu nacházel knížecí dvorec, vdovské sídlo kněžny Ludmily, která tady vychovávala svého vnuka Václava, budoucího českého knížete. Zde byla Ludmila také 15. září 921 zav

Tetín svaté Ludmily

539 Kč
Toulavá kamera 25
(1x)
Jak je již zvykem, v předvánočním čase vychází další díl knižní verze populárního televizního pořadu jubilejní Toulavá kamera č.25. Knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.

Toulavá kamera 25

296 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.

Továrna na debilno

315 Kč
Turecké zrcadlo
Román Turecké zrcadlo je dobrodružnou výpravou do 16. století na území dnešního Maďarska, do země položené mezi dvě říše, jejímž pánem je právě teď sultán Sulejman Nádherný, pán všech pánů tohoto světa a Majitel lidských hrdel.

Turecké zrcadlo

314 Kč
Tváře merkavy
Kniha amerického badatele v oblasti židovských dějin a náboženství, nyní již emeritního profesora Davida J. Halperina ze Severokarolínské univerzity v Chapel Hill, zavede čtenáře do židovského výkladu vybraných kapitol z Ezechielova proroctví.

Tváře merkavy

513 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100