Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2018

Opuštěná společnost
(6x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.

Opuštěná společnost

269 Kč
Macbeth
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

Macbeth

314 Kč
K české národní povaze
Hodinové zamyšlení známého spisovatele a publicisty Zdeňka Mahlera o tom, jaké jsou rysy naší národní povahy a jaké nejsou. Promyšlené a přesvědčivé úvahy o tom, proč se domnívá, že povaha naše a celého národa je právě taková, jaká je.

K české národní povaze

225 Kč
Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
Velhartické pastorále
Další příběhy královského písaře Jiřího Adama z Dobronína.

Velhartické pastorále

269 Kč
Počátek
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.

Počátek

359 Kč
Případů se ujímá Jeeves

Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

Případů se ujímá Jeeves

269 Kč
Medvědín
(7x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Björnstadu to znamená všechno.

Medvědín

305 Kč
O krok pozadu
(2x)
Jak dohnat temný stín ve stopách zavražděného kolegy? Netradiční oslava slunovratu v maskách a kostýmech z osmnáctého století má neslavný konec – trojice mladých lidí, která se jí zúčastnila, je pohřešovaná.

O krok pozadu

332 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 115 položek
1 2 3 .. 12 > >>