Nejprodávanější tituly - duben 2018
medicína

Dívčí a chlapecká identita - 20%
Problematika dívčí a chlapecké identity je jedním z nejaktuálnějších témat na hranici sociální a vývojové psychologie a psychologie osobnosti.
medicína
Ukázky

Dívčí a chlapecká identita

339 Kč
271 Kč
Jak na obezitu a její komplikace - 20%
Popularizační publikace, která vysvětluje běžnému zdravotnicky nevzdělanému čtenáři, jak vzniká obezita a jaká hlavní rizika tuto diagnózu doprovází. V současné době taková publikace na trhu není.
medicína
Ukázky

Jak na obezitu a její komplikace

127 Kč
102 Kč
Léčba onemocnění čelistního kloubu - 20%
Předkládaná publikace je odbornou učebnicí, která by se měla stát plnohodnotnou příručkou v praxi stomatologa, popřípadě ORL-specialisty i praktického lékaře.
medicína
Ukázky

Léčba onemocnění čelistního kloubu

186 Kč
149 Kč
Sexuální dysfunkce - 20%
Monografie se zabývá poruchami erekce a ejakulace, frigiditou, anorgasmií a vaginismem. Autor analyzuje organické a psychogenní příčiny těchto poruch a uvádí principy jejich léčby s důkladným přehledem metod farmakoterapeutických.
medicína
Ukázky

Sexuální dysfunkce

365 Kč
292 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
medicína
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Medicínské historky z Královéhradecka - 20%
Kniha obsahuje na 300 medicínských humorných historek, ukazujících naše lékaře i jiné zdravotníky nikoliv jako bronzové sochy stojící na mramorovém podstavci, ale jako skutečné lidi se všemi lidskými vlastnostmi.
medicína
Ukázky

Medicínské historky z Královéhradecka

161 Kč
129 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
medicína
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
medicína

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
medicína
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Psychosomatický přístup k člověku - 20%
Autoři, kteří se v této publikaci věnují problematice psychosomatické medicíny, reprezentují různé myšlenkové trendy.
medicína
Ukázky

Psychosomatický přístup k člověku

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 106 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>