Nejprodávanější knihy - duben 2018
psychologie pro každého

Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie pro každého

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie pro každého

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
psychologie pro každého

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Když se zlé věci stávají dobrým lidem - 11%
Kniha pro všechny, které život zranil. Rabín Kushner, jako každý duchovní, mnohokrát pomáhal lidem překonávat bolest a zármutek. Ale teprve když se dozvěděl, že jeho tříletý syn Aaron na začátku puberty zemře na nevyléčitelnou chorobu..
psychologie pro každého

Když se zlé věci stávají dobrým lidem

224 Kč
199 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
psychologie pro každého

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Jak přežít, když se často bojím - 11%
Naše nálada se neustále mění. Je to, jako když se houpeme na houpačce. Jednou jsme dole, jednou nahoře, někdy se stane, že z houpačky dokonce i spadneme. Nikdo z nás není neustále naprosto šťastný...
psychologie pro každého

Jak přežít, když se často bojím

179 Kč
159 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 6%
(1x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
psychologie pro každého

Cesty z úzkosti a deprese

225 Kč
212 Kč
Citlivý pomocník - 11%
Lidé s vysokou citlivostí jsou vnímavější k pocitům a potřebám druhých lidí, ale zároveň se těmito prožitky rychleji unaví. Cílem knihy je pomoci citlivým jedincům, aby sebe samé lépe ochránili a při pomoci druhým co nejvíce uplatnili své přednosti.
psychologie pro každého

Citlivý pomocník

206 Kč
183 Kč
Léčba duše a elementálové - 11%
(1x)
Kniha osvětluje roli a pomoc elementálů v oblastech psychické harmonie v mezilidských vztazích, v různých prostředích a situacích, v umění, v léčebných procesech i ve vztahu ke světu a jeho bytostem.
psychologie pro každého

Léčba duše a elementálové

268 Kč
238 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie pro každého

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 82 položek
1 2 3 .. 9 > >>