Nejprodávanější tituly - duben 2018
romány

Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány

Osada na pahorku

386 Kč
Co by můj syn měl vědět o světě
(1x)
Vrávoravý pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět.
romány
Ukázky

Co by můj syn měl vědět o světě

269 Kč
Jsi jako slunce
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romány

Jsi jako slunce

296 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
Běh života s úsměvem
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
Dva pánové na pláži
(1x)
Dva pánové se spolu vydají na procházku po pláži. Nevědí, kdo je ten druhý. Ale zjistí, že je sbližuje zásadní zkušenost – deprese.
romány

Dva pánové na pláži

122 Kč
Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Měsíc mého života
Román Měsíc mého života je dramatický „hard SF“ příběh z měsíční těžební základny.
romány

Měsíc mého života

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>