Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2018
sci-fi a fantasy

Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna - 20%
(1x)
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zaklínač - Bouřková sezóna

299 Kč
239 Kč
Dveře do léta - 20%
(1x)
Nejpůvabnější kniha velmistra žánru Roberta A. Heinleina stále zůstává čtivým dobrodružstvím a je po právu řazena mezi klasiku žánru sci-fi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dveře do léta

249 Kč
199 Kč
Rytíř Sedmi království - 20%
(1x)
Dlouho před událostmi, které znáte ze Hry o trůny, sedí Targaryenové pevně na Železném trůně. To ovšem neznamená, že v Západozemí panuje klid. Bratrovražedný boj uvnitř vládnoucí dynastie rozpoltil Sedm království.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rytíř Sedmi království

299 Kč
239 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč