Nejprodávanější e-knihy - duben 2018
kuchařky

Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
kuchařky
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
kuchařky
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - 20%
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
97 Kč
Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Raw food jako zážitek - 20%
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Raw food jako zážitek

254 Kč
203 Kč
Vařit, či nevařit? - 20%
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska.
kuchařky
Ukázky

Vařit, či nevařit?

198 Kč
158 Kč
Pivo - 20%
Průvodce pivními styly z celého světa.
kuchařky
Ukázky

Pivo

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>