Nejprodávanější e-knihy - duben 2018
povídky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 20%
(3x)
Postavy této knihy jsou si dobře vědomy svých slabostí a za své viny očekávají spravedlivý trest. Pořád se něčeho bojí, hodně se štítí a občas někoho nedopatřením zabijí.
povídky
Ukázky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

189 Kč
151 Kč
Když Země vykřikla - 20%
(1x)
Tři méně známé povídky duchovního otce Sherloka Holmese.
povídky
Ukázky

Když Země vykřikla

59 Kč
47 Kč
Odpouštím vám jeden hřích - 20%
Kniha obsahuje celkem 23 povídek zařazených do následujících tematickým skupin: ‚Odpouštím vám jeden hřích‘, ‚Pozdě doručený dopis‘, ‚Jak to vidíme my…‘ a ‚Sorry, mistře…‘.
povídky
Ukázky

Odpouštím vám jeden hřích

120 Kč
96 Kč
Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
povídky
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Povídky - 20%
55 autorských povídek v jedné sbírce. Humorné povídky Pavla Kohouta inspirované neskutečně skutečnými i skutečně neskutečnými životními příhodami. Některé povídky byly otištěny v minulosti v časopise trnky-brnky.
povídky
Ukázky

Povídky

94 Kč
75 Kč
Povídky z jedné kapsy - 20%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky
Ukázky

Povídky z jedné kapsy

149 Kč
119 Kč
Chalupář to nevzdává - 20%
Říká se, že do jedné řeky dvakrát nevstoupíš. Natož potřetí. Jenže... Jenže chalupaření je vášeň, a kdo jí propadne, má to na doživotí. Lékař Miroslav Kala uzavírá třetím dílem svých povídek volnou trilogii.
povídky
Ukázky

Chalupář to nevzdává

110 Kč
88 Kč
Noc na galaktické železnici - 20%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

178 Kč
142 Kč
13 povídek pro Klub Knihomolů 2. - 20%
Potěšte se dalším pokračováním série „13 povídek Pro Klub Knihomolů 2“. Jedná se o povídky původně napsané pro elektronický magazín Klub knihomolů. Předmluvu vytvořila šéfredaktorka Klubu knihomolů Alena Badinová.
povídky
Ukázky

13 povídek pro Klub Knihomolů 2.

79 Kč
63 Kč
Hříšné touhy - 20%
Povídky jsou laskavými příběhy o lásce v různých podobách, s příchutí smyslnosti a občas s nečekaným rozuzlením. O lásce, která vzniká rychlým vzplanutím a zanechá pouze hezkou vzpomínku, ale též o lásce, která přetrvá.
povídky
Ukázky

Hříšné touhy

85 Kč
68 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>