Nejprodávanější e-knihy - duben 2018
medicína

Žilní vstupy - 20%
Publikace přináší přehled dlouhodobých a střednědobých cévních vstupů — intravenózních portů, dlouhodobých centrálních žilních katétrů, periferně zavedených centrálních katétrů a midline katétrů — a vše s tím související.
medicína
Ukázky

Žilní vstupy

332 Kč
266 Kč
Císařský řez - 20%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

175 Kč
140 Kč
Obecná psychologie - 20%
V knize čtenář najde především podrobná pojednání o procesech prožívání a chování a podrobnou analýzu psychologie osobnosti, v níž dominuje zdůraznění psychologické funkce ega (sebejá) jako specificky lidského psychofyzického i duchovního subjektu.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

490 Kč
392 Kč
Sociální mozek - 20%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína
Ukázky

Sociální mozek

220 Kč
176 Kč
Stručná anatomie člověka - 20%
Učební text Stručná anatomie člověka je výsledkem snahy autorů připravit stručnou učebnici velmi náročného oboru, která by poskytla základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, ale zároveň podala znalosti anatomie.
medicína
Ukázky

Stručná anatomie člověka

200 Kč
160 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 20%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína
Ukázky

Diagnostika a terapie duševních poruch

679 Kč
543 Kč
Perimetrie - 20%
Kniha, která na našem knižním trhu dosud chyběla, je určena pro oftalmology a optometristy.
medicína
Ukázky

Perimetrie

220 Kč
176 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Pediatrie - 20%
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier.
medicína
Ukázky

Pediatrie

1 614 Kč
1 291 Kč
Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
medicína
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>