Nejprodávanější e-knihy - duben 2018
medicína

Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Psychologie pocitů štěstí - 20%
Původní publikace známého a uznávaného psychologa prof. Jaro Křivohlavého podává přehled výsledků empirických, experimentálních prací, zaměřených na problematiku kladných emocionálních zážitků.
medicína
Ukázky

Psychologie pocitů štěstí

186 Kč
149 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
medicína
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Carl Ransom Rogers a jeho teorie - 20%
Publikace předkládá souhrnný obraz teorií nejvlivnějšího amerického psychologa humanistického směru ve 20. století Carla Ransoma Rogerse.
medicína
Ukázky

Carl Ransom Rogers a jeho teorie

237 Kč
190 Kč
Dětská kardiochirurgie - 20%
Po letech se čtenáři dostává do rukou doplněné a aktualizované vydání úspěšné publikace. Kniha získává také novou cílovou skupinu čtenářů, protože o dřívější "malé pacienty" se díky vyspělé péči v této oblasti starají nyní i další specialisté.
medicína
Ukázky

Dětská kardiochirurgie

502 Kč
402 Kč
Paliativní medicína pro praxi - 20%
Paliativní medicína si klade ambiciózní cíl: udržet dobrou kvalitu života i v situaci pokročilého nevyléčitelného onemocnění. Snaží se především mírnit bolest a další tělesné symptomy.
medicína
Ukázky

Paliativní medicína pro praxi

290 Kč
232 Kč
Průvodce pozitivní psychologií - 20%
Kniha jako první na našem trhu komplexně seznamuje čtenáře s dosavadním vývojem dnes velmi aktuálního psychologického směru – pozitivní psychologie.
medicína
Ukázky

Průvodce pozitivní psychologií

322 Kč
258 Kč
První pomoc - 20%
První pomoc - pracovní sešit je moderně zpracovanou učební pomůckou pro žáky SZŠ. Stručnou a srozumitelnou formou seznamuje žáky SZŠ a zdravotnických lyceí se základními pravidly poskytování první pomoci.
medicína
Ukázky

První pomoc

169 Kč
135 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
medicína
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
medicína
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>