Nejprodávanější tituly - duben 2018
historické romány

Past - 11%
Román o tom, že i vítězové válek jsou zároveň poraženými.
historické romány

Past

287 Kč
255 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice - 11%
Pokračování příběhů královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. I tentokrát mu jeho představený nejvyšší komoří svěří vyšetřování záhadných případů, s jejichž řešením si nikdo neví rady.
historické romány

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice

296 Kč
263 Kč
Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka - 11%
Pátý díl začíná klíčovým zlomem v zápase mezi katolíky, kteří se snaží o návrat ke starým pořádkům, a kališníky, vedenými mladým Jiřím z Poděbrad, který obsadí Prahu. Doba klidu končí a rozhoří se domácí válka.
historické romány

Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka

422 Kč
375 Kč
1352 V plamenech - 41%
(1x)
Román o lékaři jménem Guillaume Perronet, jenž ve čtrnáctém století působil v kantonu Valais a postavil se do čela vzpoury proti bezpráví a tyranskému vládnutí biskupa Guicharda Tavela i proti vojenským zásahům savojského hraběte.
historické romány

1352 V plamenech

318 Kč
189 Kč
Dýka s hadem
(2x)
Čtvrté vydání bestselleru, který je úvodním dílem edice historických detektivních románů o Oldřichovi z Chlumu a jeho panošovi Otovi. Děj se odehrává v polovině 13. století za vlády českého krále Přemysla II Otakara.
historické romány
Ukázky

Dýka s hadem

199 Kč
Evangelium Maří Magdaleny
(1x)
Břeněk Malovec z Malovic je králem Jiřím z Poděbrad vyslán do Turecka coby vůdce diplomatického poselstva. Když se dlouho nevrací, vydává se jeho snoubenka, šlechtická dcera Kateřina z Voračova, za ním...
historické romány
Ukázky

Evangelium Maří Magdaleny

199 Kč
Prahu rdousí strach
Dva detektivní příběhy známého českého autora. V prvním se setkáváme s novoměstským rychtářem Jakubem Protivou z Protivce, který pátrá po tajemném vrahovi mladých žen.
historické romány
Ukázky

Prahu rdousí strach

199 Kč
Princ a spratek - 20%
Bylo – nebylo. Tož ono bylo. Začátek září L. P. 602. Byl podvečer, slunce pomalu zapadalo za kopce nad řekou. Dívky pospíchaly. Ještě jeden soudek na boku koně naplnit a vydají se se zásobou vody nahoru k hradišti na Liščím vrchu.
historické romány
Ukázky

Princ a spratek

129 Kč
103 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 124 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>