Nejprodávanější tituly - duben 2018
humor

Báááječná dovolená - 11%
Dovolená může být krásná, slunná, deštivá, ale taky společná. Už jste něco podobného zažili? A že to bylo bezva? Možná u vás.
humor

Báááječná dovolená

89 Kč
79 Kč
Saturnin - 11%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
360 Kč
Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
humor

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Tiché šlapací království - 11%

Nebojte se číst nahlas! Tiché šlapací království napsal Zdeněk Svěrák v šedesátých letech jako rozhlasovou pohádku. Ta byla v roce 1968 smazána jako nežádoucí. Její obsah totiž až příliš připomínal situaci v tehdejším Československu.

humor

Tiché šlapací království

161 Kč
143 Kč
Parfém bláznivého tance - 6%
(1x)
Nové vydání autorova čtvrtého románu. Chcete se zasmát nebo objevit tajemství nesmrtelnosti ukryté v moudrosti zenu? Tom Robbins je nadán neodolatelným vtipem a schopností mísit smích klauna s postřehem pravého filozofa.
humor
Ukázky

Parfém bláznivého tance

253 Kč
238 Kč
Aristokratka ve varu - 11%
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
humor

Aristokratka ve varu

269 Kč
239 Kč
Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle? - 11%
Alan Alda, mnohokrát oceněný autor bestsellerů a slavný Hawkeye Pierce ze seriálu M*A*S*H, nám vypráví fascinující příběh o tom, jak se vydal objevovat stále lepší způsoby komunikace, aby je mohl později naučit i všechny své čtenáře, a tím jim pomoci v každodenních komunikačních situacích.
humor

Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle?

269 Kč
239 Kč
Čaroprávnost - 11%
Druhé vydání 3. dílu ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
humor

Čaroprávnost

223 Kč
198 Kč
Opráski zhistorje svjeta II - 11%
Rok se s rokem sešel a po velkém úspěchu prvních světových oprásků je tu druhý díl! Najdete v něm Ěžíška, Ajfouna i Fídela. Můžete se těšit na mizlitele, bořítele a hlavně na ŽEVLIČKU! ĎI, ĎI, ĎI, ĎI...
humor

Opráski zhistorje svjeta II

179 Kč
159 Kč
Dalajlamova kočka - 6%
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor

Dalajlamova kočka

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>