Parfém bláznivého tance

Nakladatel: Argo 2015
Není v prodeji
198 Kč
pohlídat

Anotace

Nové vydání románu, který byl první přeloženou Robbinsovou knihou, se kterou se český čtenář mohl setkat. Od té doby mu jeho knihy zajistily početnou a oddanou čtenářskou obec. Robbinsův v pořadí čtvrtý román se na oko tváří jako úvod do tajemství výroby vůní, ale ve skutečnosti je to milostný a napínavý příběh, který začíná v šumavských horách za...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Není co dodat snad ještě víc k tomu co bylo napsáno v recenzích již..nejlepší kniha co jsem četl a budu jí číst znovu..je v tom všechno prostě! Díky Tome za tuto knihu!:)
Nikdy jsem lepší knihu nečetla. Patří mezi mé neoblíbenější a taky jsem ji už darovala (svou původní ovšem ne :) ). Doporučuji všem!
Knížku jsem přečetla naráz,jinak to prostě nešlo.Více si všímám odéru bytostí kolem mě.
Na obálce by mělo být uvedeno: POZOR, TATO KNIHA MŮŽE NEVRATNĚ ZMĚNIT VAŠE MYŠLENÍ. Tedy, spíš místo pozor bych dal 'těšte se' nebo tak něco :-)). Robbins je skutečný mistr otevření mysli, jako kdyby mi v mozku svými větami přetínal ustálená spojení, ale konce těchto přetnutých nechával volné aby se mohly znovu spojit ve zcela nečekaných místech....
Více
Parafrázuji:Alobare, Alobare, vždycky na tě dojde. Je to takové, ehm..., zkrátka...,jak to říct...geniální.A to naprosto.
Nesmrtelnost je na dosah a není to tak těžké - už na tom taky dělám :o) Geniální návod, jak na to, Vám poskytne jedině tahle knížka. Kupte si červenou řepu a dál...dál už to půjde samo :o)
Právě tuhle knížku čtu a po 'Zátiší s Datlem' a 'Hubených nohách' musím znovu konstatovat, že Robbins je génius, jehož fantazie a smysl pro humor přesahuje všechny meze, což je zatraceně dobře. Když se k tomu připočte nenucená moudrost, které má Robbins na rozdávání, je to doslova blažený pocit, zabořit oči do jeho knížek...
...ňák jsem, přátelé, začal jíst červenou řepu. Nikdy předtím mi tak nechutnala, jako po přečtení Parfému. Jo, po Datlovi jsem začal kouřit Kamelky a zajímat se o pyramidy. Ten člověk mě baví. Věřte mi, takových je málo. Jo, kdybyste náhodou věděli, kde seženu Hubené nohy, napište mi. Prosíííím.... Shánííím je.
Je to naprosto úžasná knížka, nad kterou se smějete a přes slzy smíchu vnímáte poselství autora, a rozumíte mu. Ale je na místě podotknout, že Robinse buď zbožňujete, nebo ho vůbec nechápete. Přečetla jsem čtyři jeho knížky, a Parfém jsem povýšila na svoji bibli.
Robbinsův čtvrtý a můj (od něj přečtený) pátý román je možná ve vzpomínkách ještě lepší, než když ho čtete. Jako věřící vítám osvětlení původu svatozáří, jako člověk si říkám: jak je možný, že už se mi zase dostal pod kůži...
Tahle knížka mě naprosto uchvátila, patří mezi ty nejlepší, které sem kdy četla! Doporučuji všem!
Parfém bláznivého tance je nejlepší kniha, kterou jsem kdy četl. Nikdo jiný než Tom Robbins Vás nedonutí přemýšlet během záchvatu smíchu a příběh krále Alobara a jeho Kudry 's pasem tak štíhlým, že i kulhavý hlemýžď by jej přelezl za necelé dvě minuty' Vás přesvědčí, že život může být docela jízda - stačí nasednout.
Zobrazit další (9)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Parfém bláznivého tance
Autor:
Robbins, Tom
Nakladatel:
Argo
EAN:
Doporučená prodejní cena:
198 Kč
Originál:
Jitterburg Perfume
Překlad:
Hrách, Tomáš
Popis:
Elektronická kniha, 380 stran, bez zabezpečení DRM, 1,3 MB ePUB ePUB, 3,4 MB Mobi Mobi, 2,1 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2015