Nejprodávanější Kniha - duben 2018
česká

Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

česká

Noc

254 Kč
Citlivý člověk
(4x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
česká

Citlivý člověk

311 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes
(4x)
Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem.
česká

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

296 Kč
Jmenuju se Tomáš
Životní příběh známého dětského filmového hrdiny. První skutečný životopis Tomáše Holého je psán tak, abyste snadno viděli a cítili, jak opravdu žil, co se kolem něj dělo, co ho ovlivňovalo a jak působil na své období jeho života z rozdílných úhlů.
česká

Jmenuju se Tomáš

251 Kč
Svatá Barbora
(1x)
Mladá novinářka Andrea dostala za úkol napsat článek o nikdy neobjasněné kauze, kterou před několika lety žila celá republika.
česká

Svatá Barbora

539 Kč
Kdo zabil Snížka?
(3x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
česká
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

359 Kč
3 x na horké stopě

Tři detektivní příběhy, tři různé styly vyprávění. Literární senzace pro milovníky detektivek. Miroslav Macek přichází s další čtenářskou lahůdkou. Ve třech povídkách si láskyplně pohrává se třemi klasickými detektivními přístupy...

česká

3 x na horké stopě

224 Kč
Ke dnu
(3x)
V době prvních mrazů na konci listopadu je v močálech na kraji města nalezeno mrtvé tělo manželky lékaře Marka Diviše. Mezi obyvateli se začíná roztáčet kolotoč úvah, spekulací a pomluv.
česká

Ke dnu

323 Kč
Dívka s havraními křídly
(1x)
Miriam je dívka, která si uchovala kontakt s duchovním světem. Vidí do sebe i ostatních a bravurně využívá svoji mysl tak, aby ona sloužila jí a ne naopak.
česká
Ukázky

Dívka s havraními křídly

356 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>