Nejprodávanější knihy - duben 2018
medicína

Reflexní terapie rukou - 11%
Kniha poprvé v historii alternativní medicíny přináší ucelený návod na praktické využití nejdostupnější oblasti reflexní terapie - rukou.
medicína

Reflexní terapie rukou

242 Kč
215 Kč
Revmatologie pro praxi - 11%
Monografie Revmatologie pro praxi ve své aktualizované a rozšířené podobě umožňuje snadno a rychle najít požadované informace z oboru revmatologie.
medicína

Revmatologie pro praxi

981 Kč
872 Kč
Kasuistiky (nejen) z primární pediatrické praxe 2 - 11%
Autoři na konkrétních a velmi zajímavých případech osvětlují problematiku onemocnění dětských pacientů, přičemž zdůrazňují důležitost včasného rozpoznání a zahájení léčby různých onemocnění.
medicína

Kasuistiky (nejen) z primární pediatrické praxe 2

418 Kč
371 Kč
Nemoc jako křižovatka: rady onkologickým pacientům - 11%
Publikace se obrací k onkologickým pacientům a jejich rodinám ve snaze jim jednoduchým výkladem poskytnout pomoc při zvládání zhoubné nádorové nemoci.
medicína

Nemoc jako křižovatka: rady onkologickým pacientům

233 Kč
207 Kč
Zubní lékařství pro studující nestomatologických oborů
Celobarevná publikace klade hlavní důraz na onemocnění a stavy, se kterými se ve své praxi setkává lékař – nestomatolog. Sepsal ji zkušený autorský kolektiv, který byl veden legendou české stomatologie, prof. MUDr. J. Mazánkem, DrSc.
medicína

Zubní lékařství pro studující nestomatologických oborů

224 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
medicína

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Fasciální osteopatie - 11%
(1x)
Tato kniha nabízí přehlednou systematizaci fascií, možností jejich diagnostiky a terapie. Najdete v ní všechny informace o fasciích z osteopatického hlediska.
medicína

Fasciální osteopatie

405 Kč
360 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 11%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

413 Kč
367 Kč
Kdo je tu vlastně blázen?
Prvotním impulzem pro napsání této knihy bylo autorovo zjištění, že přestože jsou jeho pacienti psychicky nemocní, jedná se zpravidla o přátelské a citlivé jedince. Pokud není něco v pořádku, je to svět mnoha příčetných – zlodějů, podvodníků...
medicína

Kdo je tu vlastně blázen?

134 Kč
Muž s nádherným hlasem
(1x)
Známá americká psychoterapeutka a socioložka Lillian B. Rubin vybrala ze své praxe několik terapeutických příběhů, které pro ni byly náročné, stály jí hodně sil.
medicína

Muž s nádherným hlasem

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>