Nejprodávanější tituly - duben 2018
česká

Dědeček potrkal jelena
Výbor z esejů, sloupků, komentářů i zamyšlení, které autor publikoval v odborných časopisech nebo na svém blogu. Obsahem jsou jako vždy jeho bezprostřední reakce na události kolem nás.
česká

Dědeček potrkal jelena

225 Kč
Jezero
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

česká
Ukázky

Jezero

269 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Případ českého knížete
(1x)
Píše se rok 883. Na Moravu přijíždí velké poselstvo z Čech v čele s knížetem Bořivojem a jeho ženou Ludmilou. Bořivoj přijel Svatopluka požádat o to, aby vzal Čechy do ochrany před Franky.
česká
Ukázky

Případ českého knížete

179 Kč
Saturnin se vrací
(21x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

česká

Saturnin se vrací

314 Kč
Aristokratka na koni
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
česká
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
česká

Saturnin

405 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
česká
Ukázky

Bestie

79 Kč
Dekameron
Výběr toho nejlepšího z Haškovy povídkové tvorby. V této knize najde čtenář celkem sto krátkých próz, cestopisných črt a humoresek, které nepochybně patří k tomu nejlepšímu, co z dílny tohoto bohémského autora vyšlo.
česká
Ukázky

Dekameron

29 Kč
Outsider
Fantastická próza Outsider uzavírá rozsáhlou tetralogii Chaima Cigana Kde lišky dávají dobrou noc.
česká
Ukázky

Outsider

299 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>