Nejprodávanější tituly - duben 2018
osobní rozvoj

Líbánkový efekt - 11%
Líbánkový efekt: stav blaženosti, vášně, energie a zdraví vyvěrající z obrovské lásky. Váš život je tak krásný, že nechcete čekat na probuzení, abyste začali nový den, a děkujete vesmíru za to, že jste naživu. Bohužel, většinou má jen krátké trvání.
osobní rozvoj

Líbánkový efekt

305 Kč
271 Kč
Začněte s proč - 20%
Začněte s PROČ je kniha pro čtenáře, kteří sami podnikají, budují, vedou či teprve plánují, že se do něčeho pustí.
osobní rozvoj
Ukázky

Začněte s proč

269 Kč
215 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Bůh chodí po světě vždycky inkognito - 11%
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
238 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Citlivý pomocník - 11%
Lidé s vysokou citlivostí jsou vnímavější k pocitům a potřebám druhých lidí, ale zároveň se těmito prožitky rychleji unaví. Cílem knihy je pomoci citlivým jedincům, aby sebe samé lépe ochránili a při pomoci druhým co nejvíce uplatnili své přednosti.
osobní rozvoj

Citlivý pomocník

206 Kč
183 Kč
Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Léčba duše a elementálové - 11%
(1x)
Kniha osvětluje roli a pomoc elementálů v oblastech psychické harmonie v mezilidských vztazích, v různých prostředích a situacích, v umění, v léčebných procesech i ve vztahu ke světu a jeho bytostem.
osobní rozvoj

Léčba duše a elementálové

268 Kč
238 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
osobní rozvoj

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
osobní rozvoj

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 281 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>