Nejprodávanější tituly - duben 2018
ekonomie

Řízení jakosti a ochrana spotřebitele - 20%
Druhé, aktualizované vydání praktické publikace nabízí nejnovější poznatky z oblasti jakosti, řízení jakosti a ochrany spotřebitele. Kniha obsahuje přehled nejdůležitější legislativy jakosti a přístupů zabezpečování jakosti ve smyslu norem ISO 9000.
ekonomie
Ukázky

Řízení jakosti a ochrana spotřebitele

246 Kč
197 Kč
Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku - 20%
Konkurenční potenciál firem je stěžejním faktorem udržení dynamiky podnikání. Autor se pokouší najít v plejádě existujících teorií a praktických pohledů na konkurenci společný základ, výchozí moment, o který by se mohla opřít moderně rozvíjená firma.
ekonomie
Ukázky

Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku

168 Kč
134 Kč
Marketing a management muzeí a památek - 20%
(1x)
Jakým dilematům a rizikům čelí kulturní organizace u nás i ve světě? Jsou zahraniční modely a zkušenosti aplikovatelné v českých podmínkách?
ekonomie
Ukázky

Marketing a management muzeí a památek

297 Kč
238 Kč
Business Intelligence - 20%
Business Intelligence (BI) je moderním způsobem užití informačních technologií při analýzách, plánování a rozhodování firmy.
ekonomie
Ukázky

Business Intelligence

253 Kč
202 Kč
Event marketing - 20%
Jak přitáhnout a dlouhodobě získat zákazníky pro svoji firmu a značku pomocí působivých zážitků v podobě vzrušujících dobrodružství, napínavých sportovních utkání a dalších eventů?
ekonomie
Ukázky

Event marketing

314 Kč
251 Kč
Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
ekonomie
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8