Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2018

Pastýřská koruna
Pastýřská koruna je poslední knihou Terryho Pratchetta. Napsal ji během posledního roku svého života, ještě předtím, než začátkem roku 2015 podlehl neodbytné a atypické formě Alzheimerovy choroby.

Pastýřská koruna

223 Kč
Po práci legraci II.
(1x)
Jaký je rozdíl mezi lidem a lidmi za socialismu?

Po práci legraci II.

296 Kč
Po stopách politického zemětřesení
Publikace analyzuje východiska, průběh a výsledky parlamentních voleb na Slovensku v roce 2016, které svými politickými důsledky dosahují charakteru politického zemětřesení. Kniha je rozdělena do tří pomyslných částí.

Po stopách politického zemětřesení

161 Kč
Pokušení nevinnosti
Člověk čelí v moderním světě mnoha nástrahám komercionalismu. Je ovlivňován a manipulován masovými médií a reklamou. Blahobyt je hlavním cílem a smyslem života, ale ve skutečnosti vede k apatii, pohodlnictví a otupělosti.

Pokušení nevinnosti

314 Kč
Pomeranče v podprsence
Nenechte si ujít román o dospívání a o první lásce od oceňované autorky. Medard Koukol má dvě slabosti – chemii a spolužačku Markétu. Ve své utajené laboratoři zkoumá nejen chemické sloučeniny, ale taky svoje zamilované srdce.

Pomeranče v podprsence

179 Kč
Povídky na tělo
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
Pracujeme se dřevem
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.

Pracujeme se dřevem

134 Kč
Praha na prahu moderny
Autoři oblíbené série Praha moderní přináší knihu o pražské architektuře druhé poloviny 19. století. Uprostřed zdánlivě neochvějně panujících stylů – klasicismu, romantismu a historismu – se hlásí o slovo nový umělecký výraz – secese.

Praha na prahu moderny

359 Kč
Praha renesanční
(1x)
Autorka v této publikaci načrtává obraz Prahy z doby, kdy z českého trůnu vládli Jagellonci a první Habsburkové.

Praha renesanční

315 Kč
Případ Máří Magdaleny
Další holmesiáda o Mary Russellové, v níž poprvé dochází k opravdové spolupráci mezi slavným detektivem a jeho talentovanou mladou manželkou.
Ukázky

Případ Máří Magdaleny

268 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>