Nejprodávanější e-knihy - květen 2018
počítače

OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Média, lži a příliš rychlý mozek - 20%
(1x)
Autorem knihy je spoluzakladatel webu manipulatori.cz, který se snaží podporovat nezávislé a kritické myšlení a odkrývat mediální lži.
počítače
Ukázky

Média, lži a příliš rychlý mozek

229 Kč
183 Kč
Excel 2019 - 20%
Používáte Excel a zajímá vás, co přinesla verze 2019? To se dozvíte v této knize, která srozumitelně vysvětluje, jak jednotlivé funkce a nástroje používat, abyste je propojili do funkčního celku.
počítače
Ukázky

Excel 2019

297 Kč
238 Kč
Excel 2016 - 20%
Kniha zkušených autorů a osvědčených lektorů, kteří se věnují školení uživatelů Excelu na všech úrovních, se věnuje pokročilejším aspektům práce s tímto nejrozšířenějším tabulkovým kalkulátorem: rozsáhlým tabulkám (databázím) a kontingenčním tabulkám.
počítače
Ukázky

Excel 2016

169 Kč
135 Kč
Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Google Analytics - 20%
Google Analytics je bezplatný nástroj, který umožňuje správcům a majitelům webových stránek získat velmi přesná data o chování návštěvníků měřeného webu.
počítače
Ukázky

Google Analytics

212 Kč
170 Kč
Efektivní testování softwaru - 20%
Jak testování softwaru realisticky odhadovat a plánovat? Jak zajistit efektivitu, a to klíčové u testování? Poradí vám tým autorů s dlouholetou praxí v českých i zahraničních společnostech, se znalostí testovacích metodik i zkušenostmi z výzkumu v ob
počítače
Ukázky

Efektivní testování softwaru

339 Kč
271 Kč
Big Data a NoSQL databáze - 20%
Kniha je určena pro softwarové inženýry a analytiky, databázové programátory a databázové administrátory, kteří se potřebují rychle a příjemně seznámit s oblastí Big Data a NoSQL databází.
počítače
Ukázky

Big Data a NoSQL databáze

331 Kč
265 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč