Nejprodávanější tituly - květen 2018
řemesla - dílna

Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
řemesla - dílna
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
řemesla - dílna

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
řemesla - dílna
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
řemesla - dílna
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Omítky - 20%
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
řemesla - dílna
Ukázky

Omítky

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč