Nejprodávanější knihy - květen 2018
záhady a otazníky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 11%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
záhady a otazníky
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

313 Kč
278 Kč
Cesta na Kiribati - 11%

Brilantní cestopisné dílo, ve kterém nás světoznámý badatel a archeolog zavede na ostrovy Kiribati, kde byl objeven skvěle fungující kamenný kompas a další podivuhodné megalitické stavby..

záhady a otazníky

Cesta na Kiribati

233 Kč
207 Kč
Naše duše může létat - 6%
(1x)
Co má jeden z největších fyziků a vynálezců společného se šamanismem, co mají společného biologické rytmy s mystickými zážitky, zvuky s kamennými kruhy a krajinou, irští světci se zemskou energií?
záhady a otazníky

Naše duše může létat

210 Kč
198 Kč
Voynichův rukopis - 11%
První faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol).
záhady a otazníky

Voynichův rukopis

817 Kč
726 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Největší záhady dávných Čech - 11%
Navštívili jste Býčí skálu, hrad Houska, Zvíkov, slyšeli jste o létajících hadech, skřítcích a upírech v Čechách? Víte, kde je ukryto kouzelné zrcadlo a co se stalo na Devíti křížích?
záhady a otazníky

Největší záhady dávných Čech

242 Kč
215 Kč
Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je - 6%
Pokud Vám už konvenční vysvětlení nedávají smysl a chcete prozkoumat další možnosti, přečtěte si tuto knihu. Hluboký, radikální pohled na historii naší planety a její budoucnost.
záhady a otazníky

Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je

279 Kč
262 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
záhady a otazníky

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Tajemné příběhy zemí Koruny české - 11%
První z cyklu Tajemné příběhy, které se odehrávaly na různých místech Čech, Moravy a Slezska. Každá krajina má svá tajemná místa, která v nás vyvolávají obraz atmosféry dávno minulých dob.
záhady a otazníky

Tajemné příběhy zemí Koruny české

169 Kč
150 Kč
Příbytky filosofů 1,2 - 11%
Dvoudílný spis navazující na proslulé Tajemství katedrál, napsal Fulcanelli poté, co konečně provedl zdařilou transmutaci. S množstvím černobílých a barevných ilustrací.
záhady a otazníky

Příbytky filosofů 1,2

389 Kč
346 Kč