Nejprodávanější e-knihy - květen 2018
umění

Točité věty - 20%
(2x)
Rozsáhlý román známé autorky a bohemistky Daniely Hodrové je úzce spjat se životním osudem překladatelky a básnířky Bohumily Grögerové a výtvarnice Adrieny Šimotové, jimž je také dedikován.
umění
Ukázky

Točité věty

190 Kč
152 Kč
Literatura k dějinám umění - 20%
Základní příručka pro studenty dějin umění a cenný zdroj informací pro všechny zájemce o problematiku.
umění
Ukázky

Literatura k dějinám umění

110 Kč
88 Kč
Dva kavalíři z Verony / The Two Gentlemen of Verona - 20%
(1x)
Komedie plná zvratů o souboji mezi přátelstvím a láskou. Do pošetilého jednání "kavalírských" milenců pozoruhodně vstupují i dva sluhové a jeden pes. Ženy tu sice hrají prim, ale svému údělu se nevyhnou. Dvojjazyčné vydání.
umění

Dva kavalíři z Verony / The Two Gentlemen of Verona

148 Kč
118 Kč
Křivky - 20%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění
Ukázky

Křivky

149 Kč
119 Kč
Ma vie - 20%

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění
Ukázky

Ma vie

127 Kč
102 Kč
Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
umění
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
umění
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Jablonecká bižuterie - 20%
Souhrnná publikace o světoznámém fenoménu jablonecké bižuterie na knižním trhu dosud chyběla.
umění
Ukázky

Jablonecká bižuterie

169 Kč
135 Kč
Voskařství - 20%
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
umění
Ukázky

Voskařství

118 Kč
94 Kč
Zvonařství - 20%
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
umění
Ukázky

Zvonařství

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2