Nejprodávanější e-knihy - květen 2018
umění

Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
umění
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Kroniky - 20%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky

179 Kč
143 Kč
Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře - 20%
Cílem této celobarevné a u nás zcela ojedinělé publikace je přiblížit způsob vidění a vnímání rostlin typický pro obyvatele Číny a Japonska.
umění
Ukázky

Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře

280 Kč
224 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
umění
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Ukaž, co děláš! - 20%
(1x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
umění
Ukázky

Ukaž, co děláš!

239 Kč
191 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Máj - 20%
(2x)
Máj je lyrickoepická skladba Karla Hynka Máchy vydaná roku 1836. Bývá považována za vrcholné dílo českého literárního romantismu.
umění
Ukázky

Máj

99 Kč
79 Kč
Thin Lizzy Story - 20%
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
umění
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
119 Kč
Crowley Aleister - Šelma v Berlíně - 20%
Crowley žil v Berlíně v posledních dnech Výmarské republiky a nástupu Adolfa Hitlera k moci, v letech 1930–1932. Autor líčí toto období Crowleyho života – jeho uměleckou tvorbu i bohatších materiálů Crowleyho mnohotvárnou osobnost.
umění
Ukázky

Crowley Aleister - Šelma v Berlíně

399 Kč
319 Kč
Slade Story - 20%

Počátkem 70. let viděla britská veřejnost ve čtveřici mládenců z průmyslového Wolverhamptonu nástupce nedávno rozpadlých Beatles. Byli čtyři jako oni, hráli na stejné nástroje jako oni, vzbuzovali davové šílenství jako oni.

umění
Ukázky

Slade Story

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>