Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2018
ostatní

Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
ostatní
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
ostatní
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Když jsem to slíbil! - 20%
Vynikající český herec Luděk Munzar se v roce 1998 poprvé představil také jako spisovatel. Autobiografická kniha „…když jsem to slíbil!“ sleduje příběh chlapce, který se okouzleně dívá k obloze a šeptá tatínkovi: „Budu pilotem.“
ostatní
Ukázky

Když jsem to slíbil!

229 Kč
183 Kč
Shakespeare - 20%
(2x)
Kniha věnovaná dílu Williama Shakespeara – letos si připomínáme 400. výročí jeho narození – představí v chronologickém pořadí dvanáct jeho dramat - Kupec benátský, Jak se vám líbí, Mnoho povyku pro nic, Romeo a Julie ...
ostatní
Ukázky

Shakespeare

299 Kč
239 Kč
Doba z druhé ruky - 20%
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
ostatní
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
79 Kč
Navždy Provence - 20%
(3x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.
ostatní
Ukázky

Navždy Provence

219 Kč
175 Kč
Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - 20%
(2x)

Kniha rozhovorů známého publicisty Aleše Palána s Miloněm Čepelkou není jen pohledem do zákulisí oblíbeného českého divadla, je pohledem za kulisy samotného Miloně Čepelky. Někdy je to docela horor, jindy velká legrace.

ostatní
Ukázky

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech

149 Kč
119 Kč
Dukla - Vzpomínky příslušníků 1.čs.armádního sboru v SSSR - 20%
Vzpomínky příslušníků 1.čs.armádního sboru v SSSR - audiokniha obsahuje původní LP album 1218 0503 se vzpomínkami příslušníků 1. čs. armádního sboru v SSSR na na karpatsko-dukelskou operaci, kterou vydal Supraphon v roce 1984.
ostatní
Ukázky

Dukla - Vzpomínky příslušníků 1.čs.armádního sboru v SSSR

99 Kč
79 Kč
Povstání českého lidu - 20%
Osobní vzpomínky účastníků protifašistického zápasu v letech druhé světové války. Hovoří Valentin Gába, Antonín Hradílek, Karel Karas, Vasil Kiš, Josef Mašek, Oldřich Němeček, Jan Ondrovčák, Vladimír Putík, Adolf Starý a další.
ostatní
Ukázky

Povstání českého lidu

99 Kč
79 Kč
Píseň písní - 20%

Krása veršů, která k nám doléhá ze vzdálených časů, umocněná nepřekonatelným překladem Jaroslava Seiferta, promlouvá k vnímavým srdcím dnešních čtenářů se stejnou nádherou a tajemností, jak to činí již stovky let.

ostatní
Ukázky

Píseň písní

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>