Nejprodávanější knihy - květen 2018
humor

Ad acta
(3x)
Próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

224 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
humor

Mým marodům

203 Kč
Bakšiš
Groteska Bakšiš se původně měla jmenovat Báj. Jakoby spisovatel chtěl naznačit čtenáři, že příběh, který nám vypráví, je dílem anonymního vypravěče.
humor

Bakšiš

224 Kč
Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle?
Alan Alda, mnohokrát oceněný autor bestsellerů a slavný Hawkeye Pierce ze seriálu M*A*S*H, nám vypráví fascinující příběh o tom, jak se vydal objevovat stále lepší způsoby komunikace, aby je mohl později naučit i všechny své čtenáře, a tím jim pomoci v každodenních komunikačních situacích.
humor

Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle?

269 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
Po práci Legraci
(2x)
Socialismus byl tragickou kapitolou české historie, avšak skvělou kapitolou českého humoru.
humor

Po práci Legraci

269 Kč
Parfém bláznivého tance
(1x)
Nové vydání autorova čtvrtého románu. Chcete se zasmát nebo objevit tajemství nesmrtelnosti ukryté v moudrosti zenu? Tom Robbins je nadán neodolatelným vtipem a schopností mísit smích klauna s postřehem pravého filozofa.
humor
Ukázky

Parfém bláznivého tance

253 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Zelňačka
Humorná kniha o setkání dvou podivínských bláznivých ochmelků s technicky vyspělým a suchopárným "ufonem" Hmotou.
humor

Zelňačka

223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>