Nejprodávanější tituly - květen 2018
předškoláci

Kdo hledá, najde - 11%
Jednoho zimního rána se Červený medvídek rozhodne, že nechce navždy zůstat odloženým plyšákem na půdě plné harampádí. Opustí pohodlnou, ale nudnou jistotu a vydá se na dobrodružnou cestu.
předškoláci

Kdo hledá, najde

241 Kč
214 Kč
Minipohádky - Perníková chaloupka - 11%
(1x)
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prsty.
předškoláci
Ukázky

Minipohádky - Perníková chaloupka

224 Kč
199 Kč
Týden mezi indiány - 11%
Jak se vlastně hraje na indiány? Víte, jak indiáni žijí, kde bydlí a co všechno umějí? Připojte se k Terezce a Vojtovi a staňte se na týden indiány stejně jako oni. Bude to týden dobrodružný a pestrý jako indiánská čelenka.
předškoláci

Týden mezi indiány

197 Kč
175 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

předškoláci

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
předškoláci
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
předškoláci

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
předškoláci

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
předškoláci
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>