Nejprodávanější tituly - květen 2018
umění

Adaptace zámku v Náměšti nad Oslavou  na prezidentské sídlo
Publikace představuje zámek v dosud málo známých či opomíjených souvislostech. Již ne jen jako jeden z mnoha veřejnosti zpřístupněných hradů a zámků u nás, ale jako objekt, který měl významné postavení v dějinách republiky.
umění

Adaptace zámku v Náměšti nad Oslavou na prezidentské sídlo

356 Kč
Americká léta Jířího Voskovce
(1x)
Publikace s neotřelou grafikou Pavla Růta, určená především mladším čtenářům, nás vtahuje do života slavného českého emigranta, která strávil v Americe posledních třicet let svého života.
umění

Americká léta Jířího Voskovce

386 Kč
Andy Warhol - Gigant
(1x)
Pouze jediné vydání knihy Andy Warhol: Gigant je mimořádným nakladatelským počinem, který by neměl uniknout žádnému milovníku moderního výtvarného umění a životního stylu, který Andy Warhol ztělesňoval. Obří svazek měří 43 x 33 cm a váží 7,5 kg !!!
umění

Andy Warhol - Gigant

3 825 Kč
Bezděkovský kostelíčku
(1x)
Obrazová a textová koláž ze života a díla Sigismunda Ludvíka Boušky při příležitosti vy´ročí 150 let od jeho narození a 75 let od úmrtí.
umění

Bezděkovský kostelíčku

414 Kč
Brasília – město – sen
(2x)
První publikace v češtině, která komplexně představuje ideu a architekturu brazilského hlavního města Brasília – odedávného snu Brazilců, který zrealizoval v rekordně krátkém čase (1957–1960) teprve prezident českého původu Juscelino Kubitschek.
umění

Brasília – město – sen

873 Kč
České drama a český hrdina
40. svazek edice Disk Velká řada.
umění

České drama a český hrdina

216 Kč
David Černý – Fifty Licks
V roce padesátin nejvýraznějšího českého sochaře vychází kniha, jež není nudnou monografií, ale živým, neokázalým pohledem na Černého témata, obsese, průšvihy a přínosy.
umění

David Černý – Fifty Licks

359 Kč
Dílo II
Ladislav Novák vydal za svého života oficiálně pouze malou část svého rozsáhlého díla. Tyto dva svazky poprvé přináší autorovo literární dílo v relativní úplnosti. První svazek pokrývá léta 1941 až 1963.
umění

Dílo II

487 Kč
Dodělej si knihu
Netuctová knížka pro mládež i dospělé, která inspirativně a vtipně vypráví o vzniku knihy. Výbušná nálož zábavy, porozumění a informací vtahuje čtenáře do tvůrčího procesu, hovoří o uměleckém gestu, písmenech a typografii.
umění
Ukázky

Dodělej si knihu

396 Kč
Dramatik
„Dramaturgie je činnost na pomezí.“ Výrok J. Císaře, jednoho ze svých učitelů na DAMU, vzal autor této knihy, dramatik a dramaturg Jan Vedral, doslova.
umění

Dramatik

539 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 310 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 31 > >>