Nejprodávanější tituly - květen 2018
film a divadlo

Afrika - 20%
"V pořadí objevů 14. Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku."
film a divadlo
Ukázky

Afrika

99 Kč
79 Kč
Film a dějiny 2. - 11%
(4x)
Sborník příspěvků vytvořených k tématu 5. ročníku stejnojmenného filmového festivalu volně navazuje na první "průkopnický" svazek, který vyšel pod edičním vedením historika Petra Kopala v roce 2005 (nakl. Lidové noviny).
film a divadlo

Film a dějiny 2.

314 Kč
279 Kč
Generace a kontinuita - 11%
Soubor studií navazuje na publikaci DISK a generace 1945 - O Jaroslavě Adamové a Jaromíru Pleskotovi a chce přispět k dalšímu zkoumání přínosu a osudů umělců, kteří tuto generaci tvořili.
film a divadlo

Generace a kontinuita

216 Kč
192 Kč
Metropolis
Detailní studie proslulého znalce raného německého filmu o nejdiskutovanějším snímku Fritze Langa „Metropolis“. Autor zde zkoumá okolnosti vzniku a osudy tohoto německého sci-fi velkofilmu, který se měl vyrovnat hollywoodským produkcím.
film a divadlo

Metropolis

89 Kč
Antické divadlo - 11%
Encyklopedie antického divadla kromě hesel, vysvětlujících fakta týkající se antického divadla, přináší soupis divadelních staveb a dochovaných řeckých a latinských dramat. Bohatě doplněno pérovkami a obrazovou přílohou.
film a divadlo

Antické divadlo

338 Kč
300 Kč
Šance divadla
(2x)
Výbor divadelních referátů a statí Sergeje Machonina, který je doprovázen úplnou anotovanou bibliografií, rozsáhlou ediční poznámkou a rejstříky.
film a divadlo

Šance divadla

135 Kč
Frank Towen: Život s tancem - 11%
Rekonstrukce Towenových vzpomínek, k nimž jsou přičleněna osobní vyznání jeho bývalých žáků.
film a divadlo

Frank Towen: Život s tancem

9 Kč
8 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6