Nejprodávanější tituly - květen 2018

Berghof
Berghof, utajené sídlo Hitlerovy moci je jedinečnou knihou, bohatě doprovázenou unikátními fotografiemi.

Berghof

179 Kč
Biskup na snowboardu

Redaktor a moderátor Martin Veselovský, oceněný Cenou Ferdinanda Peroutky, se ptá Tomáše Holuba, v současné době plzeňského biskupa.

Biskup na snowboardu

223 Kč
Blackout
(4x)
Zítra už bude pozdě...Thriller o kolapsu evropských dodávek elektrické energie. Otřesný, ale realistický scénář. Jednoho chladného únorového dne zhasnou světla v Itálii. A nejen tady.

Blackout

359 Kč
Božena Němcová
Nejslavnější česká spisovatelka je dnes postrachem lecjakého školáka, kterého nebaví povinná četba. Ale věděli jste, že na Boženu Němcovou nasadila rakouská císařská policie tajné agenty, aby ji hlídali jako nebezpečně bystrou a vlivnou osobu?

Božena Němcová

179 Kč
Bylinky na mém stole
(8x)
140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností.

Bylinky na mém stole

342 Kč
Církev, tradice, reforma
Stále živé otázky a odpovědi Druhého vatikánského koncilu.
Ukázky

Církev, tradice, reforma

180 Kč
Cizinci před branami
(2x)
Známý sociolog Zygmunt Bauman (1925 – 2017) se ve své poslední knize věnuje tématu uprchlické krize. Na pozadí současné situace analyzuje původ a dopady morání paniky, ukazuje, jak politici zneužívají strachu obyvatel.

Cizinci před branami

179 Kč
Curych 1937

Neutrální Švýcarsko bylo jedinou zemí, která mezi dvěma světovými válkami dokázala pravidelně pořádat rozsáhlé a mezinárodně dobře obsazené letecké setkání.

Curych 1937

584 Kč
Čechy, domov můj
Publikace Čechy, domov můj chce vzbudit zájem široké veřejnosti o lidovou kulturu hmotnou i duchovní. Knihu doprovází původní stejnojmenné CD s nahrávkou 15 lidových písní ze 14 regionů Čech.

Čechy, domov můj

314 Kč
Červená královna
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

Červená královna

359 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>