Nejprodávanější tituly - červen 2018
medicína

Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Anglicko-český stomatologický slovník - 20%
Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiálů).
medicína
Ukázky

Anglicko-český stomatologický slovník

382 Kč
306 Kč
Embryologie - 20%
Učebnice embryologie je druhým českým vydáním, které navazuje na jednu z prvních českých učebnic embryologie, napsanou prof. MUDr. Z. Frankenbergerem, vydanou Melantrichem ve 30. letech minulého století. Autor je žákem prof. Frankenbergera.
medicína
Ukázky

Embryologie

332 Kč
266 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
medicína
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Antikoagulační léčba - 20%
Kniha pojednává o antikoagulační léčbě, zmiňuje farmakologii a farmakokinetiku, základy koagulační kaskády a koagulačního monitorování. Uvádí klinické indikace léčby a její praktické vedení, možné komplikace, lékové a potravinové interakce.
medicína
Ukázky

Antikoagulační léčba

225 Kč
180 Kč
Protipřenos v psychoanalýze - 20%
Kniha ukazuje, jak probíhal vývoj od úplného odmítání fenoménu protipřenosu až k nekritickému postoji k němu.
medicína
Ukázky

Protipřenos v psychoanalýze

99 Kč
79 Kč
Hormonální podvod na ženách - 11%
Představuje dnes tolik proklamovaná léčba klimakteria požehnání pro ženské stáří, nebo jde spíše o gigantickou cílenou kampaň farmaceutických firem, které si tímto zajišťují pohádkové zisky?
medicína

Hormonální podvod na ženách

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10