Nejprodávanější e-knihy - červen 2018
umění

Kroniky - 20%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky

179 Kč
143 Kč
Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
umění
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Architektura jen tak - 20%
Knihu úvah o architektuře napsal a kresbami doprovodil někdejší ostravský hlavní architekt. Její text je tématicky rozdělen na části nazvané ARCHITEKTURA – ARCHITEKTI – MĚSTO.
umění
Ukázky

Architektura jen tak

169 Kč
135 Kč
Móda za železnou oponou - 20%
Společnost, oděvy a lidé v Československu 1948-1989.
umění
Ukázky

Móda za železnou oponou

339 Kč
271 Kč
Sametová kocovina - 20%
Elektronická verze knihy je ojedinělým souborem rozhovorů s filmaři české Nové vlny jako jsou A. Máša, J. Němec, J. Menzel, V. Chytilová, J. Svěrák, O. Vávra, J. Brabec a další.
umění
Ukázky

Sametová kocovina

159 Kč
127 Kč
Islámský design - 20%
Odborník v oboru geometrie Daud Sutton nabízí ve své knize výjimečný vhled do islámské kultury, odhaluje tajemství islámských geometrických vzorů, vysvětluje, odkud pocházejí, jak vznikají, a přibližuje duchovní vzkazy, jež jsou v nich zakódované.
umění
Ukázky

Islámský design

149 Kč
119 Kč
Křivky - 20%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění
Ukázky

Křivky

149 Kč
119 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
umění
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Zkrocení zlé ženy / The Taming of the Shrew - 20%
(3x)
Komedie na věčné a vděčné téma boje mezi mužem a ženou. Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry.
umění

Zkrocení zlé ženy / The Taming of the Shrew

158 Kč
126 Kč
Zahrada - 20%
Existuje nějaký přístup k hodnotové struktuře zahrad, který by byl přiměřený jejich obecně přisuzovanému významu, avšak který by je nepodřazoval pod instituce uměleckého světa?
umění
Ukázky

Zahrada

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>